KretényHírszolgÁllat

Brékingnyúúúúúz 2014. 11.28

2014/11/28. - írta: Kenny Von Tschörike

10801658_734212493299612_4499485294090728628_n.jpg

 

 

Máma: Stefániák, Jakabok, Dezdemónák, és Szókratész nevezetűek tartják névnapjukat. Szókratész a 22dik századból származó hírhedt Magyar vas és nápolyi kovács Kánálás Szókratész nevéből származtatható. Jelentése: szerencse, erő.

 

Házmesteri Attika lehet Misicska Lali kihívója? Írja a klikk, s bár mink baromira nem olvastuk el a cikket, tudjuk, hogy mi történik!

A Tahó Világ Villájába beköltözött Házmesteri Attika kihívta, vagy fordítva… (nem, nem atvíhik, hanem a Misicska hívta ki… ööö.. a egyik a másikat! Ne zavarj má állandóan össze) párbájra és ezzel megkérdőjelezte a rátermettségét… ( hmmm… miért is kezdtem erről írni? ) a villában való létének létjogosultságára.

Kéti Peri már bugyit sem vesz fel. A megagigasztár úgy döntött, hogy jó lesz neki úgy, pőrén, ahogy először napvilágot látott, megnyitókra, és kiállításokra menni. Kéti menedzserje lapunknak elmondta Peri kisasszony a természetesség híve, éppen ezért nem használt már nagyon régóta borotvát, illatosító és vegyszerekkel kezelt szappant, műszálas ruhaneműket. Most az alsóneműktől is megszabadult, mert elmélete szerint a gyapjú finomságát apró, kicsi kölyök hernyókon kísérletezték ki. Azonban és de Peri kisasszonyt előállították a közterület felügyelők, mivel nem volt nála érvényes bérlet.

Csodálkozással töltötte el a város vezetőit, az a tény, miszerint November végén hideg van és eshet is a hó. Vitéznyi Dávidka, aki orrtúrási akciójával hívta fel a figyelmet önmagára, és tavaly döbbenten konstatálta télvíz idején, hogy fehér, fagyott víz esik az égből. Idén ismét értetlenségének adott hangot, miszerint: naaaa! Errő nem vót szó!

 

KretényHírszolgÁllat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kretenyhirszolgallat.blog.hu/api/trackback/id/tr536939755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása