KretényHírszolgÁllat

Brékingnyúúúúúúz... 2014.12.03 Szerda

2014/12/03. - írta: Kenny Von Tschörike

10599486_736342029753325_7307120704854491589_n.jpg

 

 

Ezen a napon ünneplik az Olíviák, Lúciuszok, Berények, Atalák, Atáliák, Xavérek, és Xavériák névnapjukat. Kellemes nevetek napját!

 

A Lúciusz a Zsebkoszközből származó ó angol név, Már a HáriPéter, híres angol mesehorror film szevenológiában is találkozhattunk a névvel, ott az egyik negatív hős kapott Lúciusz Májfolt nevet. Jelentése qrvakorán kelő.

 

Ismét megérkezett a tél! Jeleztük ezt idén másodszorra a levitézlett Vitéznyi Dávidkának, aki miután újfent meglepődött, hogy ilyentájt hideg is van, meg esik is a hó, meg le is fagyhat az aminek le kell fagynia, kivágták a BKK (Bármikor Közpénből korumpálódunk) elejéről, és mint orrtúrási szakaszisztens, elhelyezték valamelyik minisztériumnál. A Mágiaügyi miniszter kijelentette, ők köszönik, nem kérik a könyékig orrában turkáló egyént.

 

Jégkorszak ütötte fel fejét, többek közt Dobogókőn, mint azt lapunk már többször is jelezte, télen szokott hideg is lenni, nem mindig, de néha, és örülnék neki, ha nem olyan hírekkel lenne tele a sajtó, hogy:”úúúú…. ááááá….. esett a hó! Valahol! Valamikor! És még hideg is lehet!” O.o bammeg! Tél van!!!! Hideg lesz, lesz jég is meg hó is, akinek ez csodaszámba megy, az nem tudom hol volt eddig, hisz minden évben megismétlődő folyamatról beszélünk! Előre jelezném, nem kell csodálkozni és nem kell hírt csinálni abból a tényből, hogy majd 3-4 hónap múlva rügyezni kezdenek a fák, és napról napra, hétről hétre melegebb is lesz! Ez a tavasz velejárója, ahogy a télé a hideg, meg jég, meg hó…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kretenyhirszolgallat.blog.hu/api/trackback/id/tr906953939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása