KretényHírszolgÁllat

Brékingnyúúúúúz… 2014.10.21. Kedd

2014/10/21. - írta: Kenny Von Tschörike

1958490_717371481650380_3109518362860518964_n.jpg

Orsolya, Kende, Zsolt, Klementina, Celina, Hiláriusz, Orsika névnapja van.
Az Orsolya az Észak koreai Csijancsucsan tartományából eredeztethető, jelentése induripinduri medvécske, becézése Orsika, Orsi, Soja.

VWJáózska újra tanul. Olvashattunk, mink akik tudunk olvasni… izé, meg írniis, a bulvársajtóban a frenetikus hírt! Jáózska, aki vezeték névként felvette a VolksWagen előnevet (merhá mitő is lenne VV? ugyehogyde?) nyilatkozatában el mondta, hogy miután hatalmas sikert aratott a Retekklub műsorában, a TahóVilágban, rájött, hogy kéne még epicit magolnia. Dottorbácsinak készül (de elébb el kéne végezni végre valahára a 8 általánost, meg érettségizni sem ártana. a Szerk) s miután sikeresen lediplomázott, fogorvosként akarja szolgálni a celebvilágot.

Háry Péter ( úúúúgy imádom magyarítani ezeket a sztárokat! :p ) A Harry Potter szevenológia (így kőjezt írni, ne szójábe!) mega giga sztárja a minap a Star Wars 7 részének forgatásán járt. mint az utóbb a stábtagoktól meg tudtuk, Péter a film szereplőit oktatta alap mágiára, többek közt az Alohamóra, a varázslatos ajtónyitás tudományát mutatta be. Luk Égensétáló jelezte felé, hogy az Erő vele van, de ez nem izgatta fel Pétert, közölvén, hogy Ő a nagy Voldemortal is megküzdött, míg Égensétáló csak a császár csatlósát győzte le, aki nem különben, és másodállásban az apja volt, így nem frankó a küzdelem. Luk Égensétáló szégyenkezve elvonult a büfékocsihoz.

A Zamerikai Egybesült Állatok kitiltotta a Magyar Parlament politikusait határai közül, mint azt lapunknak elmondta Khon Jerry, Zamerikaji külügyminiszter, a megnövekedett étolaj beszállításnak akarnak ezzel a szankcióval véget vetni. Kifejtette továbbiakban, hogy több Magyar politikusnál találtak, 4-6-18 liter háztartási sütőolajat, amit a térségben akartak eladni, ezzel is plusz bevételre szert téve, miközben az áfa és vám adók megfizetését elsinkófálták!
A magyar Parlament sajtószóvivője cáfolta a híreket, szerinte politikusaink a hazánkból kivándorolt családtagjainak vitték ajándékba a Hungaricumnak számító Fütyülős, Kerítésszaggató, Lófingató elnevezésű olajkülönlegességeket.


KretényHírszolgÁllat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kretenyhirszolgallat.blog.hu/api/trackback/id/tr236813285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása