KretényHírszolgÁllat

2015/10/07. - írta: Kenny Von Tschörike

 

12111941_872359416151585_9042181714193708066_n.jpg

 

Ezen a napon

  1. október 7. Szerda

 

Az Amália, Mária, Márk, Márkus, Szergiusz, Bekény, Engelbert, Gerold, Rodion, Vendelina

 

Az utolsó 5 név remélhetőleg csak vicc, hisz milyen hülyén hangzana, mondjuk a Kretény Rodion, vagy a Kretény Bekény? O.o

(Anyám borogass, hogy lehet ilyen degenerált neveket kitalálni? Azt verném agyhelyen xaros szívlapáttal, aki ilyen nevet ad a kölkének…)

 

63éve ezen a csodálatos napon születet meg Vlad Prutyin a Szovjetunió… izé… Orosz medve felkent királybetmencsászára. Moszkva nemzeti ünnepé nyilvánította Prutyin térdkalácsát, majd egy liter vodka elfogyasztása után a balalajkáján Perui népdalokat játszott, ló lengésben, tökfőzelékkel.

 

26 éve (Teljesen véletlenül ezen a napon, mi? Vlad meg örül, mint afrikai kisgyerek a hamburger viharnak) ezen a napon alakult meg a  MSZP (Merünk Szandált Pizsamával) a volt nagy testrész a MSZMPKBKISZ utódpártjaként, csak sajna azt a híres közmondást nem vették figyelembe, hogy ha nem megy a kupleráj, nem a nevet, a kurvákat kell lecserélni. Bóbitás Tóbiás, a MSZP elnöke, (aki annyira de annyira meggyőző azzal a tiszteletet parancsoló piros szemcsi keretével, hogy rögtön elmentem rájuk szavazni, de nem volt éppen hol) kikérte magának a 2 sör, 2 fél hubiból álló, reggeli rutinnak nevezett vérpezsdítőt, majd a talponfekvő padlatán álomra hajtotta fejét…

Gazdi Lajcsi beperelte a Záramszolgáltatót, mivel az nem tudta teljesíteni a szerződésben vállalt erős, egyenletes áramszolgáltatást! G Lali, lapunknak elmondta, Ő egy felvillanyozó személyiség, és energiával tölti fel a környezetét.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kretenyhirszolgallat.blog.hu/api/trackback/id/tr637921374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása