KretényHírszolgÁllat

Brékingnyúúúúúz...

2015/03/03. - írta: Kenny Von Tschörike

 

11044550_777439022310292_7506578230048944165_n.jpg

A múlt hónap során hazánkba látogatott a nagy Testrész Plagyimír Vutyin a Orosz Medve. Piciny hazánkat V. Iktor,  (5dik Iktor) alias Habogó Pingvin képviselte. A tárgyalások legfőképpen V. Iktor tornacipőjének nagysága és a benne lakózó szagzatmány köré összpontosult, Vutyin elvtárs ezek után meglátogatta a Magányos Orosz hős szobrát, majd megkoszorúzta azt. A szobor csoport az “Iván órát lop a felégetett Budapesten” címet kapta, s amely méltán közvetíti az Orosz-Magyar barátságot.

 

Áfamentesen lehetne halat telepíteni, olvashattuk a Zindex portálján, de sem pc-re, sem Androidra nem lelhető még fel a megfelelő hal program. Angol kutatók kiderítették, hogy 10 angolból kilenc biztosan angol, kettő Magyar, és 7 Üzbég. A kutatás célja előttünk ismeretlen, de mint utólag elmondták egy új hal program kidolgozásán kezdtek el munkálkodni.

VV Töhötöm nyerte meg a Rising Születik 17. évadát. A hír már csak azért is érdekes, mivel Töhötöm el sem indult. A Vv Villa lakója egy óvatlan mozdulattal, nagy vehemenciával belerúgott az előtte gyanútlanul gubbasztó ágylábba, majd ultrahangon, kánonba, dmol elemeket vegyítve, mintegy másfél percen keresztül visítva rohangált, eközben leamortizálva a villa összes kristálypoharát. A RSz zsűrije egyöntetűen neki ítélte a legjobb üvegrepesztő díjat.

 

Idén hazánkban rendezik meg 2,5. alkalommal a Harántfekvés lóháton és borvirág nézegető nemzetközi megmérettetést. Az országot Kanna Anna, gyakorló alkoholista képviseli, aki mint elmondta lólengésben nem annyira süti, mint a borvirág számolgatás, illetve a fröccs ivás 400-on tyúkketreccel a lábadon versenyszámokban, de bizton állítja, hogy legyőzi az eddigi bajnok Orosz Vodka Alkoholovát.

Kretény gasztrópaleo rovat:

A bableves.

A bableves méltán viseli hazánk nemzeti identitásának szörnyű nyűgjét és ünnepeltségét, mivel a világon egyedülálló a szélgyártás terén. Oszmán tudósok el is akarták lopni a féltve őrzött receptet, hogy megalkossák az első babszéllel hajtott autót, illetve fel akarták találni a babszél turbinát, amellyel ki akarták váltani az amúgy nehezen beszerezhető orosz gázt.

Most, ma, mink megosszuk önökkel a titkos receptet: De kérjük, ne írják le papírra, ha mégis megtették, memorizálás után rögtön semmisítsék meg a cetlit, s mielőtt idáig érnéne a kedves olvasó, hallgató, takarja el monitorját, óvatosan nézze meg környezetét, győződjön meg, hogy nincs e a közelben Oszmán kém. Nem, a Nagyi nem az, rakjuk vissza őt a hintaszékbe. Íme a recept: fogj egy adag babot, egy adag levest és jól keverd össze!

 

KretényHírszolgÁllat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kretenyhirszolgallat.blog.hu/api/trackback/id/tr887237243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása