KretényHírszolgÁllat

2015/09/28. - írta: Kenny Von Tschörike

 

12037977_869070859813774_6491908123020472880_n.jpg

 

 

Brékingnyúúúúúúz...

 

 

2015.09.28.

Kedd… nem, szerda… ááá… basszus, még csak hétfő L

Vencel, Bernát, Jusztina, Salamon, Szelim, Tárkány

A Tárkány ófinugor nevezetű elnevezés a sörözés istenéről kapta a nevet, annak az elhíresült anekdotának hiteléül, amelyet az időszámítások előtti mezopotámiai síremlékek őriznek:

A felírat magyarra fordítva a következő:

Férfi és női párbeszéd

„        - Milyen tálat?

  • Hozzál sört Te állat!”

 

Ezen a napon született meg 228 éve a nagy Ámerikjai alkotmány… hmmm… ha van alkotmány, akkor van főkotmány is? O.o

Barack (tuttam én mindig, hogy ez a csávó is Magyar, remélhetőleg Kecskeméti)  Obamama , örömmel jelentette be, hogy anyukájával kibékült, mivel már nem rugdossa be otthon az ajtót, és a felesége is megengedte, hogy a kanapéról (hmmm… ha van kanapé, akkor van nösténynapé is? ismét a hálószobába, bár még csak az ágy elé, költözzön.

 

Kiderült, hogy Gazdi Lajcsi az elektromos iparban akar elhelyezkedni, mint azt lapunknak elmondta a koncertjein észlelt hatalmas feszültséget akarta vissza vezetni az Elmű hálózatába, illetve a szeretetből adódó statikus elektromosságot, az ügyészség nem hitt a sztár trombitásnak, mert szerintük Lajcsi megfújta az áramot. (ej de xar szóvicc volt… Szerk.)

 

Rukai Begináról megjelent cikk, miszerint bikiniben repült a tenger felett KACSA! Bár a bikinije is rajta volt, ő valójában vontattatta magát, meg valami ismeretlen lonyát a loccs felett! O.o (Hihetetlen, hogy csak mink írjuk meg a zigazságot!) mondjuk azt nem értem, hogy ki kíváncsi ezekre a hírekre? :o

 

Rákaptak a Celebekre a fehér kosztümök… ( ez így nem jó…) Rákoptak a celebes kosztümök a nőkre… ránőztek fehéren a kosztümös celebek… hmmm…. rákaptak a fehér kosztümre a celebnők! (na végre valahára…. mit is akartam ezzel kapcsolatban írni? O.o  )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kretenyhirszolgallat.blog.hu/api/trackback/id/tr897849714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása